ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

10253127_10203901813771928_370213860_a

 

Εάν είστε υπεραγορά ή εστιατόριο και θα θέλατε να σερβίρετε τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρίας μας, μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επαφή με τον διευθυντή της εταιρίας μας κ. Ρένο Κυριακίδη. Παράλληλα για οποιεσδήποτε πληροφορίες τυχών χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΔΥΜΕΣ

  logo    

Μια πραγματικά παραδοσιακή εταιρεία παραγωγής αλλαντικών. Η παραγωγή αγνών παραδοσιακών αλλαντικών υπήρξε από πάντα η οικογενειακή μας ενασχόληση. Με όπλο την αγάπη μας για τις ρίζες και την παράδοσή μας έχουμε επιτύχει τη μετατροπή της οικογενειακής αυτής ενασχόλησης σε μια μικρή επιχείρηση, γνωστή πλέον για την υψηλή ποιότητά της.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΜΕΣ

       

Δημιουργηθήκαμε εκεί που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι πρόγονοι μας, στο ορεινό χωριό Δύμες. Η τεράστια κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας εμπλουτίζεται μέσα στα χρόνια και περνά από γενιά σε γενιά. Το χωριό των Δυμών έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη ο οποίος αναζητά μία διέξοδο από την στείρα καθημερινότητα της πόλης.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

??????c      

Τα παραδοσιακά μας αλλαντικά σας φέρνουν πιο κοντά στις γεύσεις που μεγάλωσαν γενιές και γενιές στον τόπο μας. Το χοιρομέρι, ο παστουρμάς, τα λουκάνικα  και τα άλλα παραδοσιακά μας εδέσματα μπορούν να σας ταξιδέψουν στην παράδοση μας.

Επισκεφτείτε μας

GreekEnglish